Læge

Drømmer du om en stilling som læge i almen praksis med stor fleksibilitet og balance mellem arbejds- og privatliv? Så læs videre her!

Dit Lægehus søger speciallæger i almen medicin

Ansættelse ved Dit Lægehus er en mulighed for dig, som ønsker faglig erfaring og læring i et trygt arbejdsmiljø uden administrative driftsopgaver. Dertil kommer stor mulighed for indflydelse på tilrettelæggelse af egen arbejdsdag og timeantal, da vi vægter balancen mellem arbejds- og privatliv højt. Der er således heller intet krav om lægevagtsordning.

Du vil indgå i et team med klinikkens andre speciallæger hvor læring, sparring samt personlig og faglig udvikling vægtes på daglig basis.

Der er ledige stillinger med mulighed for fastansættelse eller vikariat i Skjern, Holstebro eller Ølgod.

Som læge i Dit Lægehus vil din dag bestå af både patientkontakt og supervision af det øvrige personale. Vi har 2 daglige tværfaglige konferencer foruden formiddags- og frokostpauser samt indlagt "buffere", så der er tid til at supervisere og følge op i løbet af dagen.

Tag kontakt til nedenstående, hvis du ønsker at høre mere. Derudover er du meget velkommen til at besøge os, så du kan danne dit eget indtryk af klinikken og vores daglige arbejde.

Med venlig hilsen

Jacob Søndergaard
Dit Lægehus
Mobil : 2729 0372
E-mail : job@ditlaegehus.dk.