Læge

ER DU VORES NYE DREAM-TEAM LÆGE ???

Dit Lægehus søger Speciallæger i Almen medicin

Dit Lægehus har vokseværk med stor tilgang af patienter i både Ølgod, Skjern og Holstebro. Derfor udvider vi vores personale, og arbejder imod mere tværfaglig miljø med tilknytning af fysioterapeut, Farmaceut mm.
Vi søger speciallæger i Almen medicin til klinikkerne i hhv. Holstebro, Skjern og Ølgod.

Du vil indgå i et team med klinikkens andre speciallæger hvor læring, sparring samt personlig/faglig udvikling vægtes på daglig basis.

Der tilbydes fastansættelse i en lægepraksis med masser af humor, høj faglighed og ingen stress. Du skal kunne lide at undervise og supervisere da vores koncept er bygget op omkring sygeplejerskernes nære kontakt til patienterne.

Sygeplejerskernes opgaver er fordelt på en udekørende funktion, laboratoriet, og konsultation. Der er en daglig rotation på de forskellige arbejdsstationer, så alle sygeplejersker kender alle funktioner, derved er vi fleksible og kan let ændre vores dagligdag.

Der er 3 daglige møder med alt personalet, samt indlagt "buffere" i dagsplanen for lægerne, så der er tid til at supervisere sygeplejerskerne i løbet af dagen.

På grund af vores opsæt er alt papir, alle epikriser m.m. ryddet af kontorbordet hver dag inden vi lukker og vi har ikke overarbejde.

Ansættelse ved Dit Lægehus giver mulighed for speciallæger som ønsker faglig erfaring og læring i praksis-administration. Eller et arbejde for speciallæger som ønsker en ikke-stressende hverdag i et godt arbejdsmiljø uden administrative opgaver.

Du er meget velkommen til at besøge os, sæt gerne en hel dag af så du får et ordentligt indtryk.

Med venlig hilsen

Jacob Søndergaard
Dit Lægehus
Mobil : 2729 0372
E-mail : job@ditlaegehus.dk.